Nybörjarkurs Vinyasa Yoga

Välkommen på nybörjarkurs i yoga med Nathalie!

Under fem tillfällen utforskar vi tillsammans yogan, låter tankarna stillas och landar i kroppen. Vi kommer ägna oss mest åt flödande vinyasa-yoga där du får bli varm i kroppen, sträcka ut och stärka musklerna, samtidigt som sinnet får en välbehövlig paus. Meditation i rörelse, helt enkelt!

  • Dag och tid: Torsdagar kl 19-20:15
  • Datum: 20/4, 27/4, 4/5, 11/5, 18/5
  • Investering: 900 kr
  • Max 8 deltagare

Anmälan skickas till martinalennartsson@live.se. Betalning ska vara oss tillhanda senast 15 april. via swish (123 577 34 45) eller BG (824-5789), uppge ”kurs”. Din anmälan är bindande, återbetalning sker endast mot läkarintyg.

img_1906
Lärare: Nathalie Ström

”Yoga för mig är att vara snäll mot mig själv. Att ge mig själv tiden på mattan, för att samla ny energi. När man är snäll mot sig själv orkar man också vara snäll mot andra. Yogan är för mig också väldigt tillåtande på så sätt att man jobbar med att anpassa positionerna utifrån sina förutsättningar – inte tvinga in kroppen i positionerna. Alla ser olika ut, vilket innebär att våra positioner kommer se olika ut, och utmaningarna vi möter kommer inte vara desamma.”

Nathalie har gått yogalärarutbildningar inom Global Yoga för Johanna Andersson och Sandra Jämtfjäll, samt Authentic Flow Advanced Anatomy för Satu Tuomela och Tiina Ravelin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s