ubud, yoga barn & skyfall

Resan har fört oss vidare från Samadi, till havet vid Canggu och slutligen till Ubud. Det är också sista stoppet innan hemfärd på torsdag. 


Ubud bjuder på shopping, mer mat, mer sol, mer regn & mer yoga. Just nu sitter vi på ett café längs med Monkey Forrest St. då vi blev överraskade av en härlig monsun. Eller, överraskad är fel ord då det ösregnar varje eftermiddag. Vi hade bara tänkt oss att det skulle komma en timme senare. 

Imorse var vi på en klass i Hatha på Yoga Barn, som lägligt nig ligger alldeles intill vårt hotell. Bilden är lånad från den av oss minns att fota saker och ting. 


Stället var hur stort som helst och det var kul att få se kanske världens mest hypade yoga studio. Det var väldigt mysigt att yoga med grön djungel framför sig, med ekorrar som jagade varandra och lugnet som natur för med sig. Läraren hette Emily och temat var rotationer och utsidan av höfter och lår. Det var en härlig sekvens för min kropp och jag fick definitivt några nya tricks att ta med mig hem. 

Regnet har lättat, kaffet & kakan är slut. Det är dags att strosa vidare. En annan dag kommer en liten text om utbildningen som helhet, för den som är nyfiken på det! 

Kram M

Ubud, Bali – dag 17/19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s