vessel

Så, vad kommer vi att göra hela dagarna? Den här utbildningen heter Vessel (kärl eller ådra) och vi kommer djupdyka med intentionen att få blodet att pumpa. Blodkärl är rörformiga strukturer i kroppen som försörjer alla vävnader och organ med blod. Hur kan vi använda kunskap om blodet i vår yoga? Vad innebär det? Hur känns det? Vad händer?

Första klassen hölls till ljudet av ösregn och åska, och innehöll starka flöden för musklerna. Det känns i handleder och axlar och det märks att kroppen ännu är lite svullen och påverkad av tidsskillnad och värme. Samtidigt är det så oerhört befriande att kunna yoga utan att för en sekund frysa, att var mjukare och friare.

Det gäller ändå att minnas att lederna mjuknar i värmen, och en lättare belastar dem för hårt. Att gå för hårt ut i vissa positioner eftersom rörligheten, något falskt, finns där.

Yoga gör en hungrig, och middag gör en trött, så nu är det godnatt från Bali och uppstigning sker kl. 6 från och med nu. Piece of cake eftersom det är min vanliga tid att gå upp hemma, peppar jag mig själv med och försöker ignorera min sega förflyttning mellan tidzonerna.

Samadi – Bali, dag 3/19

15027929_1367270586630076_8294916636917234111_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s