själen hängde inte med

Jag hörde en historia för ett tag sedan, men jag kan inte komma ihåg i vilket sammanhang eller vem som berättade. Det spelar dock inte någon större roll för poängen, så jag delar med mig ändå. Ett gäng högst spirituella människor skulle för första gången resa från punkt a till b med flygplan. När de anlände till destinationen stannande de till allas förvåning kvar på flygplatsen i flera dagar. Varför? Jo de väntade in själen. De kunde omöjligt tro att själen kunde färdas så snabbt som de gjort i luften.

Idag känner jag mig exakt så. Min kropp har färdats snabbare till Bali än min själ och mitt hjärta. Själen och hjärtat har bara hunnit ungefär halvvägs på den långa resan hit. Som den starkaste av krafter dras jag tillbaka till det kända, det nära, det kära. Men som allt, är även denna känsla övergående. I stillhet låter jag mig själv komma ikapp och anpassa mig till tidsomställning, miljöombyte och utbildning.

Imorgon är en fullkomligt ledig dag för vila och lätt utforskning av närområdet. På tisdag börjar kursen i ”avancerad anatomi” och det ska bli oerhört spännande att dra igång. Detta är min tredje utbildning á 100h med Tina och Satu och av erfarenhet vet jag att det kommer bli tufft. Så mycket kunskap, så mycket tanke, så mycket känsla.

/Martina

Samadi – Bali, dag 1/16

samadi-bali

I rummet till höger, med glasdörrar ut mot poolen, bor jag och Johanna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s