YOGASCHEMA NOVEMBER

Det är med stor glädje och stolthet jag presenterar schemat för november (v46, v47 & v48). Under de veckor som jag befinner mig på Bail för vidareutbildning inom yogans värld, kommer mina fantastiska kollegor och vänner med varm hand ta hand om er ♥

Låt mig presentera:

KAJSA HENNINGSSON

kajsa

Kajsa är min vän, yoga-kollega, massör och yoga-PT. Oumbärlig, som ni förstår. Våra vägar vävdes samman för flera år sedan när vi började skapa klasser och event tillsammans. Vi brinner båda två för att skapa en plattform för YOGA FÖR ALLA i Växjö och är grundare till den populära SOMMARYOGAN i Linnéparken som varje år erbjuds under de varma månaderna.

Om du kommer på en av Kajsas yogaklasser, märker du snart att hon arbetar med att göra den glädjefylld med ett fokus på att guida dig till din styrka och din kärna. Kajsa ser sig som en guide på just din resa, svaren däremot finns inom dig själv. Yogan handlar inte om att nå ett mål, yogan är en resa utan slut.

 

JOHANNA AXELSSON

Yogalärare och kommunikatör med rötter i Stockholm och sin bas utanför Värnamo. Johanna är en person som genom sin blotta närvaro skapar lugn och harmoni. Det är som att allt som yrt runt bara lägger sig tillrätta och vilar när hon närmar sig.Jag är så glad att kunna ge er möjligheten att praktisera med denna magiska människa. Att dela space tillsammans.johanna

”Genom att studera samt praktisera yoga finner jag vägar till att känna starkare glädje, öppenhet, närvaro samt balans på olika plan i livet – både när det gäller förhållandet till omvärlden och förhållandet till mig själv. Yogan hjälper mig lära känna nya sidor av mig själv, både fysiskt samt mentalt, och i takt med att förståelsen för vem jag är ökar – ökar även förståelsen för andra människor.

Intentionen är att under mina klasser dela det goda som kommer till mig via yogan med syftet att det ska göra andra minst lika gott. Gemensamt för varje klass är arbete med andning, rörelse och avslappning men klassernas fokus och teman kan variera från fysiska till mer emotionella.”

SCHEMA

schemanov

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s