yoga med hanna 11/10

Jag älskar kombinationen av andning, meditation, mantran, rörelse och MUSIK. Därför är jag extra lycklig över att HANNA LANTZ gästar studion i oktober och delar med sig av detta. Och inte vilken musik som helst, utan till tonerna av Hannas magiska röst och klingande gitarr. På plats. Live.

Det måste upplevas, det behöver väl knappt sägas?

FLOW OF PRANA

”I yogan hämtar jag kraft, fyller på med livsenergi och landar i kroppen. Yogan får mig att känna en djupare närvaro, en större öppenhet och ödmjukhet till livet både inom mig och utanför. I yogan möter jag även motstånd som sinnet och kroppen skapar, och i detta möte med full närvaro lär jag mig om den kraft som finns bortom motståndet.

Min intention är att kärleksfullt tillsammans få väcka den livskraft som redan finns inom oss. Vi kommer rikta vår uppmärksamhet inåt och gå från mjuka inkännande rörelser till mer intensiva asanas med eldandning. Vi låter livskraften få flöda genom alla chakrasystemen längs med ryggraden. Vi kommer tillsammans möta vårt motstånd och öva på att gå från det aktiva nervsystemet till det passiva. Vi tillåter oss stanna upp och bli medvetna om vad som händer i kroppen, landar i mellanrummen. Vi låter sedan passet integreras i kroppen i den långa vilan. Därefter när sinnet är stillat och kroppen är redo gör vi en meditation/mantra som klingar till tonerna från gitarren.”

BOKA & BETALA

Tisdag 11 oktober kl. 18.00-19.30

Bokningen online öppnar 2v innan, vill du förhandsboka så skickar du ett mail till martinalennartsson[at]live.se. Investering: 160:-. Betalning sker via swish (123 577 34 45) eller BG (824-5789)   uppge ”yoga med Hanna” om du betalar i förväg.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s