yoga med johanna 15/9

Torsdag den 15 september är en dag att notera i kalendern.

Studion gästas då av Johanna Axelsson, yogalärare och kommunikatör med rötter i Stockholm och sin bas utanför Värnamo. Johanna är en person som genom sin blotta närvaro skapar lugn och harmoni. Det är som att allt som yrt runt bara lägger sig tillrätta och vilar när hon närmar sig.

Jag är så glad att kunna ge er möjligheten att praktisera med denna magiska människa. Att dela space tillsammans. Jag hoppas vi ses på mattan bredvid varandra ♥

johanna”Genom att studera samt praktisera yoga finner jag vägar till att känna starkare glädje, öppenhet, närvaro samt balans på olika plan i livet – både när det gäller förhållandet till omvärlden och förhållandet till mig själv. Yogan hjälper mig lära känna nya sidor av mig själv, både fysiskt samt mentalt, och i takt med att förståelsen för vem jag är ökar – ökar även förståelsen för andra människor.

Intentionen är att under mina klasser dela det goda som kommer till mig via yogan med syftet att det ska göra andra minst lika gott. Gemensamt för varje klass är arbete med andning, rörelse och avslappning men klassernas fokus och teman kan variera från fysiska till mer emotionella.”

BOKA & BETALA

Torsdag 15/9 kl. 18.00-19.30 Bokningen online är öppen! Investering: 160:-. Betalning sker via swish (123 577 34 45) eller BG (824-5789)   uppge ”yoga med johanna” om du betalar i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s