semesterrapportering

Söndag 13 juli är mitt i sommaren, mitt i året och dagen då jag kände för att gå och lägga mig från stunden jag ålade benen utanför sängkanten. Inte utav deppighet eller annat tråk utan enbart för att jag just idag är trött och mysig. Och inte har en endaste tid att passa. På sex dagar. Är ni med mig?

Igår var vi i på västkusten för en alldeles förträfflig födelsedagsfest. Kvällen blev sen, vinet var gott och dansgolvet glödhett. Idag stämplade kroppen ut från en första semesterveck fylld av vänner och trevligheter – och välkomnade en vecka av komplett chockerande lugn och stillhet.

30 mil i bil senare (nej, chauffören drack inte lika mycket vin) är vi tillbaka på bästkusten och njuter av tystnaden i sommarhuset i Blekinge. Från skyfall till spegelblankt hav och strålande sol. Kontraster är själens näring.

10 min yoga för min trötta kropp gjorde i ärlighetens namn inte behovet rättvisa, men jag är en svag människa ibland. De dagarna ligger jag i sängen, äter choklad och googlar yoga som önskar att jag gjorde istället för suktade efter. Men ändå är rumpan som fastlimmad i sängen. Idag är en sådan dag. Detta är utan tvekan fullkomlig okej – men det är intressant att fråga sig själv varför en inte ”bara gör det”?

Inspiration och motivation kommer sällan som ett brev på posten ~ den infinner sig när du rullar upp ärmarna och börjar jobba. Det är ord som jag påminner mig själv om idag och som behövs en vecka då en inte har ett enda måste.

Skiter det sig ber du en bra vän att sparka dig i den där fastlimmade bakdelen.

20140713-220718-79638248.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s