dinner with a distance

That’s how we do it these days.

Att äta middag, pyssla i köket och prata av sig dagen med sambon är mysigt. Eftersom vi befinner oss 60 min från varandra är vi nu kreativa och spenderar sådan vardagskärlek via FaceTime. Ikväll var en sådan kväll. Jag åt soja fettucine med halloumi och en fantastisk mixad röra på kikärtor, broccoli, olivolja och citron, A åt kycklingsallad. Vi har alltså inte kommit så långt i vår FaceTime-dateing att vi lagar samma mat, ännu. Anyhow, mysigt, och vi uppskattar helt klart lite andra saker nu än när vi har varandra i närheten konstant.

Solen.

Såg ni solen idag, igår och/eller i förrgår? Helt amazing. Ljuset. Energin. Tack våren för att du påminner oss om att det kommer en tid efter hösten och vinterns dyster och mörker. Jag andades extra noga, sannerligen djupt, när jag traskade ute i vinden. Tog in, absorberade och lagrade.

En nypa av strålarnas värme lät jag spridas till dagens PT kunder – vackra yogasjälar. Ni strålade tillbaka. En nypa av energin la jag på att göra knäckebröd, müsli och rostad grönkål (som är amaaaazingly gott, för övrigt). Att göra, laga, skapa ren mat gör mig glad, och ger kärleksmassage inifrån.

En annan dag kommer berättelsen om helgen, som var lika boostande som en dusch i d-vitamin.

Love // M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s