utmaning och utveckling

I morgon tar en ny utmaning sin början för mig. Färden går mot Stockholm och Global Yoga Grundutbildning. Denna gång deltar jag dock i egenskap av assisterande lärare till en av teamets inspirerande river guides – Sandra Pandevski. Under två helger i februari och mars kommer vi guida nya global yogisar på mattan, och jag ser verkligen fram emot att få möta alla dessa nya människor. När jag läser deras ansökningar om bakgrund och förväntningar blir jag så lycklig – tänk att jag ska få spendera sex dagar tillsammans med alla dessa unika människor? Det finns så oändligt mycket att lära av varandra, och jag ska gör mitt bästa för att bidra med min del ♥

Idag är jag ödmjuk och tacksam för att jag får chansen att genomföra denna utmaning –  det bidrar så otroligt mycket till min egen utveckling som människa och som yogalärare.

Love // M

 

2 thoughts on “utmaning och utveckling

  1. Cilla skriver:

    Åh, det låter jättespännande och härligt 🙂 Jag har smygtittat på den där utbildningen och tänker ”sen ska jag!” I sommar ska jag utbilda mig till personlig tränare och kostrådgivare som jag så länge sparat pengar till. Därefter börjar sparandet igen, till en yogautbildningen. Men jag vet, en får ta lite i taget och ha tålamod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s