Helt Organiskt – Att Leva På Hälsa

Om du är nyfiken på mina tankar kring att jobba mindre på kontorsjobbet och mer på yogamattan finns nu en intervju med mig i podden Helt Organiskt. Podden görs av härliga och inspirerande Jeanna & Vevve, och jag är jätteglad att jag fick chansen att bli intervjuad. Det fick mig att stanna upp och blicka tillbaka på min resa så här långt, något som jag lite för sällan gör. Hur härligt det än är att planera och driva framåt, är det inte så tokigt att ibland ge sig själv en high five (som Johanna så vackert uttrycker det) och påminna om att det där gjorde du rätt bra du!

Jeanna & Vevve är ju också två yrväder av inspiration och idéer, underbart att få en boost från deras energi! När jag själv tog mod till mig att lyssna på intervjun blev jag också glad över Jeannas intervjuskills. Det peppade mig att ta upp det där med att intervjua igen, det är en konst!

Direktlänk till podden: Att leva på hälsa

Bild lånad från Helt Organiskt

Love // M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s