rain away dream away

Vi pratar om drömmar och förverkligande av dem. Hela det senaste året har varit en omvälvande tur. Vi har fått känna livets toppar, och höjt oss högre i skyarna när vi inte trott det fanns mer att hämta. Med vi menar jag mig själv och min andra hälft. Det är en dynamisk och fantastisk tid vi är mitt i, och vi töjer den ytterligare, njuter och närvarar. Nästa vecka får vi ett superspännande besked, håll dina tummar och tår för positivt besked! I så fall kan jag snart berätta.

Tills dess planerar vi vilken världsdel vi ska befinna oss på när hjärtat fyller jämnt och vintern härjar nästa gång. Om hösten ska få bjuda på det stora äpplet och i vilken europeisk stad vi ska träffas nästa gång. The love of movement & traveling.

Efter tre veckors särboliv är det helt fantastiskt att få sova i hjärtats armar igen, no doubt. Hur skönt det än kan vara att bara rå om sig själv på veckorna är det magiskt att få dela sin vardag med den man älskar.

Oslo bjuder förutom kärlek på regn, snöblandat regn och all övrig form av blask. Som gjort för mys, museibesök (yes, kulturella i helgen!) & film. Kvällen till ära njuter vi av indiskt från kvarteret, mello & svenskt gotte från Hemmakväll!

Bästa Valentineshelgen någonsin.

Love / M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s