mod

Det är en ynnest att få ha så många inspirerande människor i sin närhet. Jag tänker ofta på en sak som Olof Röhlander brukar lyfta fram. ”Det är många som sitter i publiken, eller finns i min omgivning som tänker ´det där kunde ju jag gjort mycket bättre´. Och ja, antagligen är det så. Skillnaden är att jag gör det.”

Tanken slår mig ofta när jag funderar på mina två jobb, de uppdrag jag arbetar med och projekt som jag roddar med i mitt företag. Antagligen, alldeles säkert, finns det någon annan som kunde gjort det ännu bättre. Men det spelar ingen roll, för skillnaden är att jag går från tanke till handling. Jag försöker, och gör mitt bästa – för det är en riktigt härlig känsla att göra drömmar till verklighet. Tack alla inspirerande människor, framförallt i yogacommunityn, som sprider inspiration och mod!

Idag boostar jag mig själv lite extra och påminner mig om att mitt lilla bidrag till världen är lika viktigt som någon annans. Och DITT bidrag är lika viktigt. Så glöm inte att du har en funktion i denna värld. Glöm inte bort din passion. Låt din glöd ta fart, VÅGA and let your heart make some noice!

Love / M

3 thoughts on “mod

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s