Jivamukti – Puro Yoga

20140115-125216.jpg

20140115-125229.jpg

20140115-125242.jpg

I förmiddags tog jag en drop in klass på yogastudion som ligger i samma kvarter där vi bor. Studion heter Puro Yoga och rekommenderas varmt! Fantastiskt mysig stämning och inredning. Jag tog en 90 min varm, svettig & härlig klass i Jivamukti för en ödmjuk fin lärare som heter Camilla. Har du aldrig testat Jivamukti? Gör det! Det är en ganska fysisk klass med mycket ursprung i Ashtangans positioner men man har större frihet i hur man bygger sin klass, på det sättet också väldigt lik Global Yoga. Det är dock mer fokus på shanting, mantran och en stor nypa Bhakti i Jivamukti. Mycket yummyness på en och samma gång alltså!

Rent mentalt så är det lite svårt att släppa taget helt när klassen är på norska (och en del sanskrit i för sig) och man inte kan sekvensen, men samtidigt var det hur härligt som helst att bli ledd genom en rätt så fysisk sekvens med djupa höft- och bröstöppnare, bakåtfällningar och inversioner. Lärdom från dagen 1) dags att ge sig på de rysliga inversionerna igen 2) sträckte upp ett ben i hel brygga, how the hell did that happen? Namaste till tusen.

Love / M

20140115-210717.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s