oslo calling

Landad och grundad i Oslo. Hemmet är pyntat och piffat, fötter och händer har fått jordas på mattan ett par timmar. Nu har vi två hem för några månader framåt!20140108-094538.jpg20140108-094551.jpg

Skickar med några bilder för nyfikna mammor och vänner, och kan lugnt meddela att vi bor i ett vackert och centralt område. En kvarts promenad och vi är i hjärtat av Oslo sentrum, 5-10 min och vi är på gymmet som signades igår. I botten av vårt hus ligger en supermarket. Några hundra meter härifrån ett charmigt café. Längre ner på gatan en yogastudio. A’s jobb tio min bort. Restauranger, shopping, parker, allt man kan önska sig inom en radie på två km. Vi är nöjda och glada!20140108-094627.jpg20140108-094638.jpg

Lägenheten har ett alldeles magiskt space för yoga som bjuder in till lång härlig praktisering, stora fönster, utrymme och en liten Buddha som fick följa med hemifrån.

Lyckan över ett snabbt wifi gäller inte bara att sociala mediekanaler kan uppdateras utan också en mycket önskvärd tillgång till http://yogobe.som 🙂 Idag fastnade jag på mattan i 2h och flödade igenom Josephines Virya express, ett av Magnus Vinyasaflöden och avslutade med Sandras Global Yoga Yin och ett par positioner extra för mina köra höfter. ViryaVinyasa

Yin

Det var ett tag sedan jag yogade en så lång och fysisk sekvens på egen hand, och det kändes otroligt skönt. Finns stora chanser att det blir många timmar tillsammans med yogobe under min tid i Oslo, härligt! Och det ger otroligt mycket inspiration till terminens nya klasser som jag tänkt sy ihop innan jag åker hem nästa vecka. Räkna med många nya utmaningar på klasserna framöver!

Mer tid betyder mer tid för reflektion, kreativitet och därmed yoga och skrivande. Så stay tuned, jag tror allt att bloggen börjar få liv igen.

Love, M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s