krispig

Känner mig krispig. Det är luften, livet och kärleken.

Min beslutsångest är värre än någonsin. Det senaste dygnet har jag vänt ut och in på varenda beslut jag trodde redan var fattat.  Kohandling med mig själv. Trygghet är väl det rätt? Rädsla är nog tyvärr enda sanningen.

Stora förändringar är på gång. Flytt, hjärtat på annan ort efter nyår, nya möjligheter med yogan inom en månad. Ett par saker är alldeles glasklara – andra inte lika tydligt förankrade i mitt inre. Det pendlar, liksom det mesta i livet. Men jag gör mitt bästa för att trampa upp min egen stig, följa den väg som får mitt hjärta att sjunga.

Dags att dra blicken och fokuset tillbaka till nuet. Jag hoppas vi ses på mattan denna veckan:

  • tisdag, MOJO Yoga 55 min kl. 17.00
  • onsdag, MOJO Yoga 45 min kl. 7.00
  • torsdag, MOJO Yoga Workshop 90 min kl. 19.15
  • lördag, Global Yoga Balans 90 min kl. 09.30

För Global Yoga – anmäl dig direkt till mig, för MOJO anmäl dig via Medley.

//M

 

4 thoughts on “krispig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s