välkommen höst

Jag har aldrig förr välkomnat hösten med mer kärlek. Tydligen var det 25 höstar som behövde visa upp sig för att jag skulle förstå dess värme, skönhet och prakt. Igår kväll, på cykelturen hem efter kvällens MOJO klass, reflekterade jag över vindens snälla tag och fräscha doft. Luften är hög, inte alls särskilt kylig och så fort solen kommer hem sprider sig värmen i hela kroppen. Löven har börjat skifta färg, falla. Sjalar som matchar de vackra lövens höstiga färger. Jag parkerade cykeln och kände en stark lyckokänsla mitt i den överhängande tröttheten. För luften, livet.

Idag åker jag till på retreat över helgen för att fullborda min utbildning i Global Yoga. Efter intensiv renovering, många underbara klasser, fantastiska nyheter och känslomässiga bergochdalbanor är det skönt att komma bort ett par dagar. Tårar och skratt av lycka, tårar och skratt av trötthet, tårar och skratt omvartannat i ett virvarr. 

Jag är lycklig ända in i märgen. Allt faller på plats. Jag är precis där jag ska vara.

//M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s