fall is kickin’ it

Hösten. När jobbet börjar efter semester är det snart höst. Men först är det sensommar och kvällar som jag älskar att nyttja till att förlänga sommaren. Låtsas som att inte allt det inrutade är igång utan busa till det med aw, grilla en tisdag, åka och bada, eller ta lite sovis om du kan flexa på jobbet.

Den här hösten har jag så otroligt mycket härlig inplanerat att det är svårt att njut i nuet, och då är de spontana aktiviteterna ännu viktigare, håller du inte med? För att inte hamna i konstant längtan efter allt det där roliga som kommer sen.

Men nu, när jag ligger i sängen efter en jobbdag med härligt lugn och riktigt hård intervallträning, så är det mysigt att längta. Tiden har susat fram och i helgen går jag steg ett i Global Yogans grundläggande lärarutbildning. Ni som känner mig vet att jag har en förmåga att göra saker i lite annorlunda ordning är säkert inte förvånade över att jag väljer att gå grundutbildningen. Andra kanske blir frågande. Min magkänsla är stark och jag känner att det är helrätt för min utveckling som människa och yogini att gå just denna utbildningen. Nu. Helt rätt.

Om en månad väntar andra långhelgen i utbildningen och däremellan är det inspirationsdag för alla som undervisar/har gått utbildning i Global Yoga. Så himla härligt! Fantastisk att få träffa alla globala yogis, som man följer på insta, ser bilder på fb, läser bloggar.

Som om inte detta vore nog med härligheter att längta till så väntar flytt, att undervisa härliga klasser i Gobal Yoga, och åka till Turkiet med Yoga Games Travel!

Ah. Tillbaka till nuet. Landa. Tacksamhet för tillvaron. Ödmjukhet inför livet.

Love. Light.
// M

20130819-220415.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s