yogobe – a happy me!

Från en veranda i Skåne som badar i sol, ljumma vindar, vackra toner och makalös utsikt förmedlar jag en underbar nyhet till just DIG. Och det allra bästa sparar jag till sist, längst ner, hihi!

Nu kan du äntligen yoga NÄR du vill, VAR du vill, för fantastiska yogalärare som Johanna Andersson, Monika Björn, Ulrica Norberg, Magnus Ringberg och många fler. På YOGOBE.com hittar du inspiration till att yoga hemma, på semestern, på jobbresan.

20130531-181457.jpg
Monika & Johanna

Gillar du formen MOJO Yoga men inte har något ställe i närheten som erbjuder denna yogaform? Oh well, lucky you then 🙂 För på Yogobe hitta du flera sekvenser att flöda igenom!

20130531-181840.jpg

Personligen gillar jag också de många femminutarna, det passar mig perfekt på jobbet, på morgonen, när som helst jag behöver ett break men kanske inte känner ro till att yoga loss särskilt länge. Denna sida ska jag sprida på mitt kontorsjobb – kommer göra underverk för trötta chipsformade kroppar 😉

20130531-182056.jpg

Eftersom ett av mina käraste motton är mer yoga åt folket vill jag dela med mig av Johannas rabattkod till er. Gå in på yogobe.com, registrera dig, och använd koden Johanna för att få en månad helt gratis. För det är du och din kropp värd.

Ta hand om dig!

M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s