find the bliss, everyday

Sista halvan av gårdagen var tung. Halsen tjurade, näsan blev mer och mer täppt och det enda jag kunde förmå mig att göra var att läsa, läsa och läsa. Kroppen önskade vila, och så den fick. Idag mår jag bättre, men skulle inte vilja ställa mig i adho mukha svanasana direkt. Precis som Johanna skriver, kroppen säger till, när själen försökt göra sig hörd ett tag, och då är det definitivt dags att dra i bromsen. Balansera.

Trots detta är jag ortoligt sugen på att träna en stund med Linda ikväll – hur kan man låta bli? Hon är en helt fantastisk instruktör och kraften från henne smittar av sig till mig på varje pass. Ikväll kör hon cykel/bodypump/cx 100min, och alla minuterna är nog inte så bra för mig just idag. Jag tänker gå på cykeldelen, känna hur det känns, och stanna en stund på bodypump om det känns bra. Sedan får det räcka.

Lite kraft måste nämligen finnas kvar för att packa weekendväskan – imorgon åker vi till Skåne, solar och har det gött. På lördag väntar utflykt med fina vänner på bastubåten och jag ser så oerhört mycket fram emot det!

Ta vara på sommardagarna. Vänta inte till den inplanerade semesterveckan för att göra ditt och datt. Njut av ögonblicken. Sitt ute en stund på jobbet om du har möjlighet. Ta en kaffe med en vän. Ta ut den där injobbade timmen när solen strålar som mest och själen behöver det bäst.

Ta hand om dig. Du har bara en kropp, ett liv. Men varje dag, varje andetag, en ny chans.

SHINE.

M

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s