Global Yoga FREE flow in the park!

Underbara jord! IDAG fick jag och Kajsa äntligen hålla vår första klass Global Yoga FREE Flow i Linnéparken – och vilken respons! Ett tjugotal helt fantastiska yogisar kom och flowade med oss på mattan och i gräset. De fick njuta i en lång krigare II-session (de som var med på yoga games i helgen uppskattade verkligen detta) och vi lyckades öppna upp stela höfter en smula. Otrolig timing med moder jord för precis när vi skulle avsluta shavasana så öppnade sig himlen 🙂

TACK fina vackra varma snälla härliga vänner och nya bekantskaper för att ni vågade ge er ut, inte bara på mattan, i det fria, med risk för regn, utan också kasta er ut på okänt vatten och bara vara. Ni är FIERCE YOGIS.

20130528-191119.jpg

Vi ses, samma tid, samma plats, nästa vecka! Här hittar du eventet på Facebook.

Namasté ♥ M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s