if you forget, learn again

Att lära mig handstående har varit en process som heter duga. Under flera år försökte jag inte ens, för jag tyckte att jag hade flera mil tills jag ens kunde komma upp mot en vägg på egen hand. Om man inte övar blir man sällan bättre, som ni vet. Det dröjde ända till en utmaning på instagram fick mig att ge mig tusan på att öva alla uppochnervända positioner tills rädslan släppte. Och det gjorde den. Jag lärde mig huvudstående, handstående och underarmsstående! Och sen avlärde jag de två sistnämnda eftersom jag slutade öva. Just typiskt mig. Vad som är mindre likt mig är att jag nu lärt mig, igen. För alltid, nu finns bara utveckling framåt, punkt.

20130507-184435.jpg

Afterclass ikväll. Fint som snus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s