focus april/may: ashtanga vinyasa

Under april och maj har jag fokus på ashtanga vinyasa yoga för min egen dagliga sadhana. Jag har valt att snöa in härligt och lekfullt genom både egen practice och kurser. I sex veckor går jag en kurs i ashtanga på den Växjöbaserade studion Veda Yoga, under guidning av Linda Wikström. Det är underbart! Mycket tid under just denna kurs ligger i de avslutande ställningarna, vilket passar mig fint nu. Samtidigt gnetar jag på med solhälsningarna och andningen i B.

I helgen åker jag och yogini A till Jönköping för att yoga för Petri Räisänen, ser så fram emot detta! Härlig inspiration från Finland 🙂 Han verkar så oerhört sympatisk!

I vardagen får ashtangan också mer utrymme. Började morgonen på Veda med just detta och känslan som bygger bo i kroppen när jag inleder dagen med yoga är oersättlig. Underbar. Lika underbar som den efterföljande frukostdaten med M på Gusto efteråt!

20130418-132514.jpg

20130418-132723.jpg

20130418-132924.jpg

20130418-132939.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s