vinyasa flow make us glow

Ernesto Rodriguez är en härlig yogi som flyttade till Växjö från Miami för ett par år sedan. Snacka om omställning, från USA till Sverige, från värme till kyla, från great yoga community till gömda smygyogis här och där. Jag är innerligt glad och tacksam för att E landade i Växjö, att våra vägar korsades och att han är en så varm person som vill dela yogan på bästa sätt. Enkelt, öppet och lekfullt – just like I love it!

Ernesto

Ernesto in action. You can find him here.

Igår drog jag ihop sex fina vänner och glada yoginis för att ta en privat klass för E. LYX i sin renaste form! 90 min vinyasa flow med djupa höftöppnare, bakåtböjningar och inversioner – yum! Det var helt underbart att själv få stå på mattan, svettas och flowa. Även om min axel för tillfället är lite trött och gnällig så kändes klassen magisk. Tack fina vänner, E och tack min fantastiska kropp för allt du ställer upp på med glädje!

Vad ger du dig själv för vardagslyx?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s