the detox continues!

Utmaningarnas dag för min detox! Konferens på Öjaby & födelsedagsfika hos fina S ikväll krävde lite extra beredskap. Morotskaka, cheesecake, chokladkaka, vit chokladkaka & hembakta kesofrallor är några av godsakerna jag blivit bjuden på idag. Gemensam nämnare? Jag tackade nej utan tvekan, utan problem – gött! Sockret har inget grepp alls om mig, det är jag glad för.

Men som sagt, beredskap är nyckeln. Till ikväll bakade jag knäckebröd på diverse frön/kärnor, olivolja & mandelmjöl, toppade med kanel. Bidrog också med lite nötter och jordgubbar och sen var kvällen i hamn.

Nu är det onsdag kväll och två av mina fem detoxdagar återstår. Är riktigt imponerad över att jag inte känt problem över huvudtaget med vare sig socker, koffein eller kolhydrater. Idag och kommande två dagar smyger jag enligt plan in lite kolhydrater, men inte vilka som helst såklart.

Kroppen är fantastisk!

20130410-215030.jpg

20130410-215339.jpg

2 thoughts on “the detox continues!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s