skatteverket

20130403-223525.jpg

Irritationen över klart inlägg som försvinner. Fult ord. Sur min.

Det jag ville ha sagt var att jag har varit på infoträff på Skatteverket om hur tusan jag ska deklarera nu när jag har företag. Jag börjar med att lära mig skillnaden på debet (stavas det ens så?) och kredit. Hej vad kul detta ska bli! Det andra inlägget var lite roligare och lite längre, vill bara påpeka det!

Ja kära Skatteverk, jag ska göra mitt bästa. Min resa till Turkiet i höst är väl avdragsgill?

😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s