is spring coming?

Påsken är förbi, jobbet på myndigheten och på mattan är igång. Istället för utvilad och laddad känner jag mig idag trött, tråkigt men det är så kroppen beter sig. I helgen har jag njutit av solen, luften och ledigheten. Ätit fantastisk mat, träffat familj och vänner, och haft det riktigt härligt.

Igår när jag gick hem från jobbet kändes det som luften gick ur mig. Det är konstigt det där, hur kroppen reagerar på ett sätt och tanken ett annat. Eller så är det bara kroppen som är mer ärlig än knoppen. Could be. Det är också stora förändringar i luften. Årstid, tid.

Vad som känns betydligt bättre är stunderna då jag går landa på mattan för att undervisa. Både igår och idag startade dagen just så. Jag längtar efter mer egen praktik just nu. Det går lite upp och ner det där också, när rutinerna ruckas sätts praktiken i gungning. Jag längtar efter de utbildningar som väntar i sommar/höst.

Hur gör du för att vara närvarande?

Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s