sensia yoga

Igår testade jag yoga på Sensia i Växjö tillsammans med två av de finaste vänner jag har, och det var tur att de var med och gjorde upplevelsen lite mysigare! Sensia är det träningsställe som ligger i Vida Arena och har hittills fokuserat på gymmet – vilket verkade rymligt och fint. De har kettlebells som gruppträning nu, vilket låter mycket spännande och lockande att testa. Hur är kettlebell som gruppträning, någon som testat? Jag har bara svingat loss i min ensamhet på gymmet, och det är ju gött.

Men yogan då. Jag skulle snarare benämna det powerstretch, eller nåt sånt. Och det är ju definitivt inget fel på det, men jag skulle inte riktigt placera det i yogakategorin. Det är min högst personliga upplevelse såklart. Instruktören var en varm och härlig person! Tyvärr bev det lite mycket andas in – andas ut (ni vet när man känner sig lite robot-aktig?) och dåligt med känsla/flow i klassen. Som sagt, jag gillade henne verkligen, och önskar att hon vågade ta ut svängarna i sina instruktioner och leka med sin klass och kommunikation.

Uppåtgående hund

Hade det inte varit för att jag stod rakt under en AC och gick från klassen med halsont och vaknade med halv nackspärr, och att klassen höll på 15 min längre än vad som stod på schemat, så skulle jag varit lite snällare i betyget. Men det drog ner helheten rejält tyvärr. Summa sumarum: som stretch med rörelser från ashtangan funkar det fint. Varm instruktör men inte så mycket flow och känsla. Men håll tiden och stäng av AC:n för tusan.

Martina

3 thoughts on “sensia yoga

  1. Emma skriver:

    Det är lätt fixat såhär nära inpå våren, särskilt med en bra träningsgrund sedan tidigare. Dig tvivlar jag inte på! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s