well deserved lyxury

Igår gav jag en liten teaser och lovade att jag ska berätta om mina planer för året, i stort. Flera av planerna tangerar både ”jobb”, utbildning och semester på en och samma gång så här kommer det i en enda salig underbar härlig röra av tacksamhet.

Budapest – i april åker jag och A tillsammans med två vänner till vackra Budapest. Sol, värme, avslappning, spa, mat, vin och shopping! Ingen av oss har varit där tidigare så det blir en härligt upptäcktsresa.

 

Yoga Games i maj – tre hela fantastiska dagar fyllda av yoga tillsammans med liksinnade yogafreaks, för lärare som inte är av denna värld. Lärare som är otroligt kunniga, genuint varma och fullkomligt dedikerade till yoga och allt vad det innebär att lära ut yogans vackra kunskap.

Yin Yoga 50h Teacher Training – sex dagar i vackraste sommarjuli spenderas yin yogandes tillsammans med underbara yogini och vän Anahi. Läraren som kommer guida oss genom detta är Biff Mitthoefer.

Havet, solen och Kroatien – precis som förra året kan vi inte motstå en resa till övärlden utanför Split. Förra året seglade vi en vecka också, men denna gången blir det drygt en vecka och ett par olika öar, utan segling. Blev totalt förälskad i Kroatien förra året och längtar som en tok!

Global Yoga Teacher Training 100h – i augusti och september utbildar jag mig grundligt i Global Yoga för att komplettera tidigare yogautbildningar. Längtar efter detta otroligt mycket och hade helst gjort detta nu under våren, men jobbar på att låta tålamodet leda mig 🙂 I slutet av augusti väntar en magisk dag då lärare i Global Yoga från hela Sverige (kanske norden?) samlas i Gbg för att inspireras och yoga tillsammans.

Yoga Games Travels – Har till 93% bestämt mig för att åka.. ♥

Ett otroligt år ligger för mina fötter. Snön är på vär att smälta och våren närmar sig med stormsteg (jag väljer att tänka så, vad väderprognosen än säger just nu). Liv, grönska, sol, värme. Efter en lång vinter kommer alltid en vår och en nystart, så känns det för mig i vilket fall. Listan ovan är en morot som gör att jag jobbar hårt för det jag vill ha.

Har du några spännande utmaningar och resor att se fram emot i vår eller i år?

Martina

 

4 thoughts on “well deserved lyxury

    1. martinalennartsson skriver:

      Det ÄR mycket pengar för en vecka.. Men förra året, när Holistic-veckan var i Portugal, ångrade jag mig att jag inte åkte! Ett tungt argument detta år, och nu är det dessutom ännu hetare laguppställning 😉 Jag säger som du säger till mig, åk om du kan! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s