work vs. work

Som många av er redan vet jobbar jag inom två vitt skilda områden. 80% av min arbetstid spenderas med att projektleda och driva olika projekt, arbeta med strategisk kommunikation, i synnerhet kriskommunikation, och sociala medier. Resterande tid, kanske 25%, driver jag mitt företag Fire & Flow. Just nu ligger stort fokus på yogan och det är troligtvis så de kommer förbli resten av året och gissningsvis längre än så. Följ med på en vanlig vecka vettja.

Min arbetsvecka börjar på söndag kväll. Då har jag en helt underbart mysig privat grupp i Global Yoga. Varje söndag kl. 18 samlas ett glatt, skönt och öppet gäng för att i 60 min överlämna sig till yogan och andas, flöda, svettas. Varje söndag skickar jag med dem en intention inför kommande vecka och det är fantastiskt att se deras utveckling vecka för vecka. De är otroliga!

På måndagar har jag ofta Global Yoga 90 min-klasser för mina drop-in kunder. Ikväll var en sådan kväll. Att få guida sina deltagare djupare in i yogans värld, både fysiskt och mentalt, är den bästa källan till kunskap som finns. Tack för att ni GER mig så otroligt mycket. Det är underbart med så hängivna stammisar. All värme till er.

På måndagar börjar också min statliga arbetsvecka, och innan fredagen blivit för sen så är tanken att jag jobbat sisådär 32h. Det är det fina med flextid och att det finns en del tid i min kalender som jag kan styra över. Ibland behöver jag påminna mig själv om hur fantastiskt det är att kunna arbeta på det här sättet.

Tisdagsmorgnarna börjar tidigt. Jag hade kunnat börja mitt i natten om så krävdes. Tisdagar innebär Global Yoga på residenset med ännu en privat grupp starka och strålande kvinnor. De strålar ikapp med söndagsgruppen. Jag är så otroligt tacksam att jag omges av alla dessa framgångsrika, starka, öppna och varma kvinnor. Ni ger mig så mycket kraft!

Onsdag morgon är rutinernas morgon. MOJO Yoga på Medley med en mjuk klass som väcker sömniga kroppar. Onsdagar är lyx. Onsdagar är vår. Och någonstans efter den här klassen och innan min nya vecka börjar så är det admin, nya klasser och annat skoj som ska skötas.

Nåväl. Inte så intressant kan man tycka, men jag vet att i alla fall min mamma blir glad över att få en tydlig och enkel beskrivning över vad tusan jag gör under veckorna 🙂 Och min bror, som på min kommentar där jag önskade mig påsklov påstod att jag alltid har påsklov, ser att jag faktiskt jobbar lite emellanåt! Men jag gör mycket lyxigheter, det har han fullkomligt rätt i. För att jag kan, jag vill och mår bra av det. Massage, resor och andra trevligheter. För att jag på eget bevåg skapat mig en tillvaro som möjliggör allt det där som jag gillar att göra. Förtjänad lyx.

Imorgon får du veta mer om vad min förtjänade lyx kommer att ta med mig på för äventyr under året..

Martina

 

6 thoughts on “work vs. work

      1. minatraningstajts skriver:

        Japp, anmälde mig faktiskt igår! Tänkte att det nog inte blir någon retreat utomlands för mig i vilket fall, så varför inte lägga massa pengar på en helg i Göteborg 🙂 Ska bli superkul! Du också väl?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s