inspiration. sol. vårkänslor.

På resande fot, på det där sättet jag gillar allra bäst. På tåget, söderut, med solen i ögonen. Nu ska jag dock inte till Kastrup, som jag annars brukar sikta mot så fort jag passerar den skånska gränsen, utan till den studentska staden Lund. Gerdahallen inspirerar och idag har jag flera härliga yogaklasser framför mig. YUM. Jag har bokat in mig på Soma med Cecilia och Linus men det kan vara så att Jessicas dynamiska yoga lockar mer just idag. Kroppen suktar efter yoga. Visst är jag omåttligt nyfiken på Soma, men idag får nog hjärtat förtur istället för nyfikenheten. Om det finns plats vill säga!

Därefter väntar yoga med Petra Tillgren och det ska bli spännande! Väntar mig flöde och vinyasor från denna Shiva Rea elev. Återkommer med upplevelser och tankar efter klassen! Allra sista klassen kommer bli finaste sättet att knyta ihop inspirationsdagen. Fina yogini Jessica håller en klass i global yoga yin och jag finns där för att assistera och ge deltagarna en varm och medhjälpande hand. Mycket värme och kärlek till kroppen! Och det är en ära att få assistera en förebild i träningsvärlden som Jessica.

Tåget närmar sig Lund och hjärtat gör en volt. Det kommer bli en riktigt härlig dag!

BOM BOM! 

20130309-094604.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s