gerdahallen inspiration

Post convention. Inte så sliten, men otroligt uppfylld! Dagen gick snabbare än ljusets hastighet & jag hann med tre härliga klasser innan jag fick assistera Jessicas yin. Sist men inte minst göttig avslutning på Espresso House med soyalatte och sällskap som höjer energi-och glädjenivån enbart med sin närvaro.

SOMA
Cecilia & Linus nylanserade holistiska träningsform. Cardio möter fantastiska rörelsemönster i en kärleksrelation med grund i yoga. Så kändes klassen för mig, som vingar, smekningar & massage på en och samma gång! Andningsflödet, rörelserna, musiken – allt var där, sammanvävt. Tack för fin guidning C & L!

YOGA FLOW PETRA TILLGREN
Långt klasskamp som jag inte minns, men vad gör det, det är innehållet som ska beskrivas. Klassen började med vibrerande mantran och ett härligt prana flow som värde kroppen från insidan. Det var underbart att känna den tydliga kopplingen, igenkännandet, Shiva Rea – Global Yoga. hOMe. Och vips var jag i baby bakasana, vad hände?

YOGA PLAY ANNA LINDH
Lekfullt. Fnissigt. Lördagsyoga play när den är som bäst. Mysiga, varma, smarriga flöden. Glädje över att känna mig hemma i mig själv, i rörelsen, på mattan. Anna lurade in mig i ställningar jag var helt övertygad om att jag inte kunde. Ha! Det var ju tydligen bara så att jag inte testat innan jag präntat in mina föreställningar. (letar efter bild men hittar ingen just nu! Men det är en variation av bakasana twist..)

GLOBAL YOGA YIN JESSICA CLARÉN
Mumma för trötta kroppar efter en hel dag i fysisk galopp! Fantastiska deltagare, prestationsbefriat och avslappnat. Många nackar fick välförtjänt massage och musklerna kommer jubla imorgon, jag lovar. Tack igen Jessica, det var mys på hög nivå att få hjälpa dig höja relaxnivån under klassen! Jag hoppas innerligt att du som deltog fick en positiv upplevelse av yin!

Nu min vänner, är det LÖRDAGSMYS för om fem minuter rullar tåget in i Växjö!

/M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s