go hard. go harder. choose to rise.

Idag har varit en sån där dag då jag tittar upp mot skyn, låter snödropparna smälta mot min hud, och bara är så jäkla lycklig och tacksam över min situation. Jag lever och jag andas. Jag är lycklig, älskar och älskad. Jag är frisk och jag är stark. Jag förfogar över mitt liv, mina val och mina prioriteringar. Jag jobbar med det jag brinner för och har den frihet jag behöver. Jag har allt jag kan önska mig. Jaget. Nuet. Livet. Alltet.

Träffade Linda på Veda idag för min tredje personliga timme yoga. Det var en otroligt upplyftande och befriande timme och jag är så glad och tacksam över att jag har funnit en lärare på hemmaplan som jag trivs så bra med. För ju mer jag undervisar själv, desto mer behöver jag inspiration och guidning i min egen resa i yogans värld.

Linda läser mig på ett härligt sätt. Hon hittar nycklar för att låsa upp min spänningar och stöttar utan att döma. Lyfter istället för att förmana. Idag guidade hon mig genom solhälsning a+b samt några riktigt djupa rotationer för att frigöra låsningarna i bröstryggen och höfterna. Inandningen och låsen var i fokus. Gillar positionerna och ser fram emot ett par månader med intesiva och härliga dubbel duva (som jag kallar den), omvänd förlängd sidovinkel, omvänd triangel och en spännande magövning som jag nästan får försöka visa på bild en annan gång istället. Grym var den!

Ikväll har jag suttit minst en timma på min manduka och jobbat, för att jobba in höftrörlighetsövningar i vardagen. Skräddare och fjäril framför datorn och jobb funkar fint! Det gäller bara att komma ihåg, och bryta sina gamla mönster.

Nu väntar soffan, en omelett och vampire diaries… nerdvarning. Jag vet!

Var tacksam och ödmjuk för livet!
M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s