morningpractice

20130116-081411.jpg

05.43 ringde klockan för uppstigning. Knäppt men gött!

Morgonens praktisering bestod av MOJO Urban Murmaid (träning inför morgondagens release!) och Turn Your World Upsidedown. Sista dagen vi kör sistnämnda klass, så pass på att komma ikväll om du vill yoga hejdå till denna release!

Men, det har sagts förr och jag säger det igen. ONDA ögat till kunder som kliver in glada i hågen fem minuter efter passets start. Det är så respektlöst mot de andra deltagarna att jag blir tokig. Skäms och gör aldrig om det! Jag vet att man är sen ibland, saker händer, saker strular. Men lär dig då att planera om och anpassa dig – är du sen till ett yogapass kanske du faktiskt får gå till gymmet istället? Deal with it. Andra gym som har samma bekymmer i början av terminerna? (Speciellt januari 😉

Över till den snällare versionen av mig själv. Det är underbart att Mojo lockar nya kunder. Människor som kanske aldrig skulle satt sin fot på en yogamatta om det inte vore för detta enkla och opretentiösa koncept. Tack!

Vad händer annars, med er? Taggade för 2013?

Shine,
Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s