the yogi style

Det är mycket yogafokus i mitt liv just nu. Mer än vanligt. Vad som är intressant i detta är att jag samtidigt mår bättre än på månader. Jag känner mig fri, levande och total! Att dessa känslotilstånd växer sig starkare sig i samma takt som jag yogar innerligt och mer frekvent, är nog inget sammanträffande. ♥

Vad gör jag på mattan denna fantastiska och vitbeklädda månad? Jag söker kunskap och visdom inom yin yoga, jag läser, lär och praktiserar. Är fullt ut förälskad i #inversionarmy – en utmaning att varje dag vända fötterna mot taket se på tillvaron på ett lite annorlunda sätt. Samtidigt har jag en återupptagen och het affär med Jo’s dvd Global Yoga För Alla. Sist men inte minst jobbar jag hårt på mattan med träning inför release BodyBalance#59. So much fun! So much energy!

20121210-111437.jpg20121210-111449.jpg20121210-111508.jpg

Från delfinen. Benen upp.. Väggen ger stöd. Hitta anding och styrka och sträck upp!

20121210-111812.jpg20121210-111819.jpg

Playtime!

Idag har jag en härlig träningsvärk i nacken (och lite överallt) från gårdagens Pincha-övningar och BodyJam med tokigt härliga Åsa Fornander. 1-2-3-2-3-drop satt där den skulle 😉

Happy monday!

 

2 thoughts on “the yogi style

  1. Lunita skriver:

    Fri, levande och total – en glädje att höra! Vi fortsätter med detta vinnande koncept tycker jag. Har varit på Anusara hela förmiddagen, älskar bra temaklasser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s