medley konvent 2012

På bussen på väg hem från en heldag i Finspång på Medley Konvent, trött som tusan men också full av inspiration och nya idéer!

Jag har fått hänga med underbara Camilla Oldberg flera timmar, bara det. Camilla och jag gick Global Yoga PT tillsammans och det är så härligt att se henne in action – idag på MOJO-mattan. Och jag uppskattar verkligen att jag fick möjligheten att assistera under hennes MOJO-klass idag! Lärorikt, roligt och utmanande 🙂

BodyBalance 59 med Katarina gav inspiration till att utvecklas även där. Planerar just nu mitt schema för våren och är riktigt sugen på en fast klass i BB igen!

Jari Ketola delade med sig av sin styrketräningsfilosofi och gjorde ett bra intryck hos mig, jag gillar hela hans approach. Ödmjuk, kunnig och intelligent. Jag kommer definitivt ta med mig dessa nya kunskaper i min fortsatta träning, men behöver nog läsa på lite mer om upplägg etc. för att rättvist och pedagogiskt kunna dela med mig här 🙂

Sist men inte minst, mitt och trum-Johannas Afropowerdance gick jättebra! Det var vår känsla, och vi hoppas att alla härliga deltagare också lyckades hitta flowet. Det kändes i vilket fall som alla var nöjda och fulla av dansglädje! Om du var med, ge gärna en kommentar 🙂 och om det finns bilder, dela med er! Jag hoppas få hålla fler konventklasser i Afropowerdance – det var grymt kul!

Nu är det tack och godnatt. Sex mil kvar hem till sängen?

20121117-214750.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s