fazer blogger boot camp 2013

Nu, när jag landat hemma framför datorn efter jobbresor, träning och mera jobb och ska nämna några fina ord om ett spännande konvent – så är platserna redan slut! Fazer Blogger Boot Camp går av stapeln 16 mars 2013, och jag är både stolt och glad över att får vara där och presentera Global Yoga! Det ska bli ett sant nöje att få träffa alla de härliga människor som anmält sig till eventet och dessutom alla dessa underbara presentatörer. På ett dygn var platserna slut – men jag har hört att det finns en reservlista 🙂

Väldigt allvarlig i Dansaren 😉

På schemat hittar du fantastiskt inspirerande kvinnor som: Jessica Clarén, Cecilia Gustavsson,  Anna Duberg, Cecilia Ehrling och många därtill! Det ger så mycket energi att få möjligheten att dela med sig av Global Yoga på ett konvent som jag själv gärna skulle deltagit på – Lycka.

Är du bokad?

/Martina

4 thoughts on “fazer blogger boot camp 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s