hard working week

..in deed.

En intensiv jobbvecka är till ända. Fire & Flow flyter på, PT-klienter, MOJO-pass, teknikpass, gymträning och mera yoga. Kunder som utvecklas med stormsteg. Stammisar som ger extra glädje. Nykomlingar som påminner en om att vara på tå. Nya PT-klienter att börja staka upp mål tillsammans med.

Länsstyrelsen. Aldrig har jag varit så säker på att jag gjorde rätt val när jag bestämde mig för att ta erbjudandet att stanna kvar på kontoret även efter nyår. Veckan har varit tuff på många sätt, ibland positivt och utmanande och ibland tungt och motigt.

Imorse tränade jag med PT-Johan. Jag förtjänar en Guldstjärna för att jag inte avbokade tiden. En för att jag gick dit. En för att jag kämpade. Och en för att jag gjorde några smarta insikter om min mentala styrka (eller snarare svagheter).

Johan får en guldstjärna för att han är den bäst jag vet på att läsa av människor. Och för att jag slapp mördarutfallshoppen. Annars vetitusan om jag fixat mitt 90 min MOJO-teknik ikväll.

Nedbäddad i sängen, sen halv tio. Trött, täppt och skum i gomen. Våga vägra sjukdom. Dags att sova bort bacillerna med ett sömnmarathon.

Shanti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s