daily workout news

Stark inspirerad av Johannas klass Heart i lördags höll jag igår andra klassen i Global Yoga med fokus på bakåtböjningar och att hitta balansen i det fjärde chakrat. Anahata sattes sannerligen i gungning och jag är så tacksam över mina deltagare, de är helt fantastiska yogisar. De lär mig så otroligt mycket! Klassen kändes bra, och det kan jag nog tacka helgens vila och yoga för. För den som är nyfiken på Global Yoga är varmt välkommen på nästa klass – lördag 27 oktober kl. 10.45-12.15. Nybörjare som van yogi – alla är välkomna, och jag lovar att möta dig på din nivå.

Dagen började på bästa sätt med att jag mötte upp en PT-klient för en timmes yoga, och sedan möttes av solen när jag cyklade till jobb nr. 2. Efter en trött-svacka letade jag mig återigen ut i solen under lunchen och energin kom tillbaka. Bevisligen är jag, och säkert 98% av övriga befolkningen, rätt beroende av ljuset och solen.

Eftermiddagen spenderades på gymmet, med träningsfokus på bål, balans och en smula styrka för armar och bröst. Jag tränar i princip bara funktionell träning på gymmet, och det är därför lite svårt att redovisa vilka muskelgrupper jag tränar varje pass. Ofta blir det en genomkörare av större delar av kroppen + balans och stretch. Idag lyckades jag dessutom få till yogapositionen Clownen! Inte vidare graciöst, men ändå 🙂

Träningen på gymmet har ett primärt syfte: att stärka upp min kropp så jag lättare kan utföra min yoga, bli starkare och rörligare allround. Det går sakta men säkert framåt.

Nu… Filmmys!

20121008-202423.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s