sunny sunday

Chillmode deluxe. Startade dagen med release för Mojo Yoga sekvens 8 – Turn your world upside down. Och vilken release sen! Jag vet att jag ofta säger det ”den här releasen är riktigt bra”. Men denna gången är det liksom lite extra allt. Den är grym. Punkt. Är oerhört stolt över året hetaste Mojo-yogini Johanna Alvin som gått från ”say what?” till klarhet efter klarhet. Simsalabim (ok, inte genom ett trollspövift utan genom stenhårt och intensivt jobb både fysisk och mentalt) så har du transformerats till en yogini som jag verkligen ser upp till och inspireras av. Tack för att jag får vara en del av din resa ❤

Efter en intensiv vecka är jag glad att denna söndag är lugn och fridfull. Jag jobbar lite lätt med ett upplägg för PT-yoga anpassat för en liten gravidmage men utöver det är chillandet det som får mest utrymme idag. Planen är Mad Men-marathon ikväll och vila inför en kommande lika tuff och utmanande vecka. Härligt, intensivt både på länsstyrelsen och i företaget. På fredag åker jag och mamma till Varberg och Asia Spa för att återigen vila, njuta av god mat och äntligen, yoga för Johanna Andersson. Tre klasser i Global Yoga under fredag och lördag – och jag längtar innerligt. Fantastisk, lyxig inspiration inför min klass i Global Yoga som jag håller på söndag 7 oktober – du kan boka dig till klassen här.

Fantastiska söndag.

M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s