before you quit, try

20120929-090313.jpg

2010 skickade jag för första gången in en film med ett pass till ett konvent. Juryn valde tyvärr att inte ta med det, men jag fick istället erbjudandet att teama MOJO Yoga med min vän och kollega Catrin. Jag tror det fanns en mening med det. Det var otroligt roligt, lärorikt och utmanande. Ett långt kliv utanför bekvämlighetszonen.

Året därpå skickade jag åter in en film till samma konvent, men fick stiga åt sidan för fantastiska MOJO-Monika. och det känns ju mer än logiskt 😉 men fick återigen vara med och presentera passet och lite alternativ. Helt fantastiskt att få ”jobba” med en av sina förebilder!

I år tänkte jag och Johanna steget längre, hur kan vi göra ett pass som är utmärkande, nytänkande och inspirerar andra instruktörer? Sagt och gjort: Afropowerdance med livetrummor! Så vi skapade, teamade och filmade. Och blev uttagna 🙂 Så den 17 november smäller det – afroPOWERdance!

Och som en bonus ser det också ut som jag kommer få vara med och assistera under MOJO Yoga som underbara Camilla ska presentera – utbildare i Global Yoga och MOJO Yoga och dessutom en entreprenör av första klass som driver Creo Hälsa.

Never give up, just try again.

M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s