my own fire & flow

Just a friendly reminder. Du vet väl var du kan läsa mer om mitt företag Fire & Flow och vad jag kan erbjuda just dig inom yoga, dans och annan gruppträning? Jag jobbar med både personligt träning och events så tveka inte att kika in på hemsidan eller facebooksidan om du är nyfiken på mer! 🙂

I helgen höll jag en klass i Global Yoga med fokus på bakåtböjningar, och jag är så innerligt tacksam att jag har möjlighet att hålla dessa klasser. Om du läser mellan raderna är jag alltså SÅ GLAD att jag har skapat mig en liten kundkrets som hittat, och fastnat för, yogakoncepten MOJO Yoga och Global yoga. TACK för att jag få vara en del av er resa, och att ni hjälper mig att förverkliga mina drömmar.

Helgen har sedan ägnats åt MOJO Yoga sekvens 8 – Turn your world upside down och release i BodyBalance 58. Det är så otroligt skönt att dessa två program denna höst matchar varandra som hand i handske. Rörelser som återkommer, positioner som stärker varandra, kärnan i centrum och som grädde på moset – mitt PT-program från Johan är den tredje och sista pusselbiten. Vi tränade tillsammans idag och poletten trillade minst sagt ner. Om jag kombinerar Johans övningar, MOJO och BB denna höst (+kondition för hjärtat självklart), så kommer jag vara många steg närmre mitt mål, en supermegastark kropp innifrån och ut, framåt juletider. Sköna insikter.

Sista kryddan är ashtanga. Min alldeles egna yoga där ingen förutom jag själv får utrymme. Linda Wikström på Veda Yoga guidar mig med varm hand genom yogans värld och ger mig SÅ lärorika infallsvinklar. Ashtangan hjälper mig att rikta ljus mot mörka vinklar och vrår i min kropp och själ. Find it, work it. Hösten och vintern är en perfekt tid för stilla eftertanke och en inre utrensning.

M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s