mina tankar om träning och hälsa

Fick chansen att gästblogga på inspirerande och härliga Sara Öhman’s träningsblogg och idag kan du läsa resultatet. Kort och koncist om hur jag ser på träning och hälsa! Vill du läsa mer om detta? Skicka mig gärna en kommentar om vad du vill läsa om, vad yoga är för mig eller kanske mina mål och framtidsvisioner med mitt företag? Let me know 🙂 

Solhälsningar,

Martina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s