stilla.vila.lugn.andas

Efter tre dygn av mystisk influensaliknande sjuka är jag trött på att vara inomhus och trött och sliten. Jag har satt nya sömnrekord (nästan 20h sömn på ett dygn), haft en släng av nackspärr, ätit godis, tittat minimalt på tv (stupid huvudvärk), gått två fjuttiga men sköna promenader – och nu tycker jag att det är enough.

Jag vill bara få gå upp imorgon utan att huvudet bultar, magen kniper, kroppen gör ont och nacken är stelopererad. Jag vill gå till jobbet. Jag lovar till och med att vila efteråt, hela kvällen!

Om jag fortfarande var en tidigare upplaga av mig själv skulle jag ägnat helgen åt att sura över de fantastiskt roliga saker som jag missat i helgen. Jag hade massor av kul inplanerat.  Men nu vet jag bättre och försöker att låta bli. På sin höjd kan jag fundera över orsaken till att jag blev sjuk, och det mest troliga är en massiv och intensiv chockstart på träningshösten. Trots semester i bagaget så gick det kanske lite hårt fram de senaste två veckorna. Men det är bara att börja bygga upp ork och muskler igen – and train smarter not harder.

/Martina

3 thoughts on “stilla.vila.lugn.andas

 1. Emma skriver:

  Hej Martina!
  Är allt bra med dig? Är du hemma i Växjö helgen den 12-14 oktober? Jag och gänget ska ha en liten reunionen den helgen så jag hoppas på att du är hemma så vi kan sammanstråla på en fika/lunch/promenad eller whatever! Let me know!
  Krya på dig!
  Kram

 2. Emma skriver:

  Det är finfint med mig, fullt upp att göra på jobbet och lever livet resten av tiden 🙂 Ja, absolut jag hör av mig! Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s