sjuk.nu

Det bär emot att erkänna, men jag är sjuk. Konstigt sjuk. Ont i huden, huvudet och magen. Influensa? No idea. Allt jag vet är att jag sovit 22.00-12.00 (men avbrott för några härliga fross-attacker) och funderar starkt på att sova igen alldeles snart.

Vissa minutrar känns det lite bättre, och då spirar hoppet om att jag faktiskt ska kunna köra klassen i Global Yoga imorgon. Den bistra sanningen är nog dock att det är värktabletterna som dämpar det värsta och att jag inte alls bör hålla 90-min klass imorgon. Beslutet måste snart tas, och jag ser inte fram emot det..

2 thoughts on “sjuk.nu

  1. lkina skriver:

    Gör inte misstaget att låta träning gå före vila när du behöver vila som mest! Min erfarenhet är att man alltid måste vila ännu längre i slutändan eftersom det tenderar att bara bli sämre när man tränar. Krya på dig!

    1. martinalennartsson skriver:

      Nej jag lovar.. Har varit syndigt stilla i tre dygn och sovit i genomsnitt 18h per dygn typ. Ska försöka mig på att jobba imorn, mest för att det är lite roliga saker och jag är rastlös 🙂 Tack! Hoppas dina krämpor ger sig snart! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s