bloggkritik

Fick skäll precis, för att jag bloggar alldeles för sällan. Jag skyller på sommar och ledighet! Och det är okej. För jag vet att ni ändå inte vill läsa varje dag om olika stränder i Kroatien, hur lite jag tränat eller hur bruna mina ben blivit 😉 Eller?

Men nu är det höst, alldeles strax, det känner jag på mig. Det börjar bli kyligt att ha kjol till jobbet, fast det struntar jag i. Jobbet har rullat igång med underbar fart, och det gillar jag. Träningen och möten med nya PT-klienter är igång.

Nu finns det lite mer att berätta, på ett sätt. Mindre tid för reflektion, på ett annat sätt.

I skrivande stund sitter jag i en bil på väg till Götet, tillsammans med fina vänner, för att möta upp lika många fina flickor till, och välkomnas av uppdukad kräftskiva. HIMMELRIKET. Det är en fantastisk helg det här.

Mycket kärlek.

20120824-192828.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s