sweet summer rain

..can you please stop falling now?

Semester och ledighet är underbart, jag tror att jag skulle kunna vara ledig sisådär 8, 10 månader utan problem. Och varje dag kunna njuta av att göra precis det som faller mig in, resa, upptäcka, vara.

Igår var en härlig dag. Bastubåt med tillhörande bad och grillning med fina vänner. Jag var dock så uppslukad av att njuta av sällskapet att jag glömde fota. Så snart jag rotat fram vännernas bilder tänker jag fylla på detta inlägg!

20120717-195450.jpg

Imorgon ska jag ha mysdag med två finingar. Känner redan nu hur härligt det ska bli att bli boostad med energi från dessa två vackra underbara fantastisk damer. Tacksamhet. Och inatt håller vi tummarna för SOL imorgon.

Ikväll väntar mat och avfärd hemåt. Minisemester i Osby är för denna gång till ända och nästa påbörjas på fredag. Men däremellan är det alltså två dagar på hemmaplan som väntar, en regnig torsdag som troligen bjuder på mängdträning och som sagt, en underbar dag med vänner imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s