summer holiday – day one #ntc1000min

Av okänd anledning har jag inte förens igår laddat ner NTC-appen. Jag har liksom hållt på den, sparat till rätt tillfälle. Idag var det dags för premiären – inte helt oväntat efter att bland annat Jessica dragit igång utmaningen #ntc1000min 🙂

Det är vad det låter som – en utmaning att träna 1000 min med NTC innan augusti är slut (tror det var så länge!?). PERFEKT utmaning att ta med sig under semestern! Idag var det dag ett på semestern, och dag ett med NTC. Det enda jag har att säga är WOW och TACK. Vilken underbar uppfinning! Om du fortfarande inte testat, JUST DO IT.

20120707-223824.jpg

20120707-224228.jpg

20120707-224222.jpg

Sverigeslängstaochsvettigastepanna.nu Haha!

Idag körde jag Get focused – Core Crunch – 15 min kort och intensivt! Sjukt bra att man kan köra från 15 min, då slipper man inte undan även om tidsschemat är tajt. Vilket det tydligen kan vara även om det är semester… Någon som har tips på ett gött program jag ska köra imorgon?

Antar du utmaningen? Följ på twitter #ntc1000min 🙂

Martina

5 thoughts on “summer holiday – day one #ntc1000min

 1. Emma skriver:

  Martina, din hemmagjorda müsli (som du postade här en gång för läääänge sedan) – vad har du i den?? KRAAAM!

  1. martinalennartsson skriver:

   Åh, den goda blandningen ja. Försökte hitta den själv, men lyckades inte. Postade jag aldrig hela receptet kanske? Ska leta reda på det och publicera, tillsvidare så kan du få lite ingredienser 🙂

   gryn, torkad frukt och nötter efter behag (havre, råg, dinkel, hasselnöt, mandel, valnöt, mango, äpple, russin, kokos, gojibär etc.),
   solroskärnor, pumpafrön, krossade linfrön, och vad mer som kan vara gott i müsli. Välj den blandning som lockar dig!

   Bred ut på en plåt och ringla en blandning av olivolja, honung och kanel över 🙂 in i ungen en stund, tror det var runt 20 min på 175 grader eller så.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s