detox day 3

Still going strong, inga konstigheter med vare sig kost eller kropp. Jag gjorde ju dock en liten upptäckt, att jag hade läst instruktionerna till detoxens upplägg en aning hastigt. Frukost – var tydligen helt uteslutet dag 1&2. Hoppsan, jag tyckte det gick lite lätt 😉 Ingenting ska ses som ogjort för det! Jag tycker att denna veckan enbart bjuder in till en ny resa nästa vecka, då utan frukost de första två dagarna! Jag har också beställt holistics detoxpaket så det kommer jag kunna testa under nästa veckas omgång. Det blir bra det här. Kroppen är lite trög men lycklig. Yoga imorse funkade också precis som vanligt.

Fortfarande lekande lätt att vara utan socker och kaffe, vilket jag trodde skulle vara svårast. Bio igår och tjejmys idag – men enbart mineralvatten/te för mig och utan minsta besvär. Nyckeln? En bra middag före.

Nu hägrar skönhetssömn. Tre dagar till helg, och jag längtar faktiskt för första gången på väldigt länge. Och åtta jobbdagar till semester..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s