detox day 1 & 2

Officiellt hade jag tänkt börja min detox idag, men eftersom jag var in the mood redan i lördags kväll så smygstartade jag redan då. Igår morse gick jag in hundra procent och hittills har det gått förvånansvärt lätt. Lätt då jag refererar till hur själva kosthållningen har fungerat att tillredas och ätas. Lite svårare när det kommer till hur jag mår. Lite pros & cons kanske?

– minus
Trög
Lite off & nere
Glömsk
Kissnödig konstant
Lätt huvudvärk

+ plus
Inget kaffesug
Inget sockersug
inget sug alls efter någonting!

Det mest åtråvärda i denna procedur är definitivt att känna att mat är något man stoppar i sig för att tillföra kroppen näring. Om det sen även är gott, yey! Med bra mat blir du sällan vrål- och panikhungrig även om du mängdmässigt äter mindre. Det är spännande att göra detta, minst sagt. Ganska häftigt att se hur kroppen riktigt trögar till sig på alla plan utan så mycket kolisar som den är van vid.

Igår fick jag till ett pass på gymmet med fokus bål & ben, i sällskap med underbara À som är hemma på snabbvisit. Gjorde mördarövningarna för gluteus och hujedamig vad det smärtar idag. Imorgon har jag morgonpass i Mojo och är lite spänd både på hur träningsvärk och detox påverkar mig.

Stay tuned to find out 🙂

2 thoughts on “detox day 1 & 2

  1. Lars Björlinger skriver:

    Den lätta huvudvärken är troligen kaffeabstinens. Jag håller med om att suget efter allt möjligt uteblev. Hade lite problem att få tag i holistics produkter. Fick dem sista dagen. Ska köra en ny period under semestern. Beställde produkterna på Hälsokost på Stan tog några dagar. Lycka till med fortsättningen!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s